Karel de Jongh

Karel de Jongh

26 november 1961 - 14 september 2024

"De enige manier om een vriend te hebben, is er een te zijn"

Op 14 september jl., hebben wij afscheid moeten nemen van een zeer gewaardeerde en geliefde collega.

Karel was een inspiratie voor velen van ons, met een onvermoeibare toewijding, een warm hart, en een glimlach die de werkomgeving verlichtte.

Zijn onverwachte overlijden laat ons achter met een groot gevoel van leegte en verdriet. Wij zullen zijn professionaliteit, zijn hartelijkheid en de vele mooie herinneringen die wij met hem delen, altijd koesteren.

Met dit condoleanceregister willen we de ruimte bieden aan iedereen om deze herinneringen aan Karel te delen, zoals hij zijn geluk en passie met ons allemaal zo ruimschoots gedeeld heeft.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 50        Volgende >
We verliezen een prachtig mooi mens, een geliefde collega. Zo oprecht en altijd attent, met oog voor iedereen! Niet te bevatten. Heel veel kracht en sterkte gewenst voor Leontine, de kinderen en alle anderen die hierdoor worden geraakt ❤ 
Op 20 september 2024
om 17:34 getekend door:
J.a.c.q.u.e.l.i.n.e.
Dit is niet ok
Beste Karel,

Een zeer vroeg ontbijt in ons congreshotel ontaarde in een diep gesprek over complexe facetten van het leven. Dat ging natuurlijk gepaard met een flinke dosis humor van jou, zodat we de dag energiek konden voortzetten.
Je duwde mij verbaal door de laatste kilometers van een fietstocht met wat scherpe anekdotes en ‘tjonge, dit is mooi man’.
Het was ook altijd een plezier om jou op kantoor te treffen door jouw authenticiteit, positiviteit en oprechte interesse. Jij kon daardoor echt verbinding maken.

Ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Je houdt een warme plek in onze herinnering!

Veel sterkte aan alle familie en vrienden van Karel. 
Op 20 september 2024
om 16:20 getekend door:
T.h.i.j.s.
Dit is niet ok
Lieve Karel,

Ik viel even helemaal stil naar de mededeling dat we jou nu moeten missen! Gewoon niet te geloven...

Onlangs stond je nog stralend op het podium. Wat heb jij dat goed gedaan! Ik was onder de indruk hoe leuk, passievol en met humeur en oprechte interesse en vooral een warm hart jij dit had gedaan!

Jij was altijd even in voor een praatje en oprecht geïnteresseerd.

Vooral bij het koffieapparaat hebben we altijd even met elkaar gekletst als we elkaar daar tegen kwamen. Ik zal aan je denken als ik mijn volgende koffie weer ga pakken en op je proosten...

Met een warm hart zal ik je in herinnering houden! Alle verhalen hier zijn zo herkenbaar. Ik ga je missen.

Veel sterkte voor Leontine, jouw kinderen en dierbaren gewenst.

De hemel heeft er een mooie ster bij.
Liefs, Imke 
Op 20 september 2024
om 13:37 getekend door:
I.m.k.e.
Dit is niet ok
Beste familie van Karel,

Gecondoleerd met dit verschrikkelijke verlies. Heel veel sterkte in deze verdrietige periode.

Beste Karel,

Ondanks we nog maar kort samenwerkten, heb ik je leren kennen als een warme, energieke en gepassioneerd persoon. Er hing een prachtige positieve energie om je heen dat gewoon aanstekelijk was.

Ik ga je missen man. Rust zacht.

Liefs,

Joost van Droffelaar 
Op 20 september 2024
om 13:26 getekend door:
J.o.o.s.t. .v.a.n. .D.r.o.f.f.e.l.a.a.r.
Dit is niet ok
Wat een geweldig mooi mens! De herinnering aan je geeft een grote glimlach en een warm gevoel. Condoleances aan je familie en andere geliefden. 
Op 20 september 2024
om 13:22 getekend door:
E.l.l.e.n.o.r.e.
Dit is niet ok
Beste Karel,
Na onze gezamenlijke tijd bij de Groot Bredase Revue zijn we elkaar uit het oog verloren.
Vaak denk ik nog terug aan die geweldige tijd.
Mede door jouw enthousiasme, humor, muzikaliteit en energie is die periode voor mij onvergetelijk.
Een heerlijke tijd om op terug te kijken.

Nu laat je een grote leegte achter.
Wat zul je enorm gemist worden door allen die je dierbaar waren!

Ik wens je familie en vrienden veel sterkte toe.

Alphons 
Op 20 september 2024
om 11:59 getekend door:
A.l.p.h.o.n.s. .d.e. .V.o.c.h.t.
Dit is niet ok
Lieve Karel,

Ik ken je alleen van bij het koffiezetapparaat. Jij was altijd vrolijk en vol energie. Het is ongelooflijk dat je er nu niet meer bent.

Heel veel sterkte voor iedereen die jou moet missen.

Elma 
Op 20 september 2024
om 11:17 getekend door:
E.l.m.a. .V.e.r.h.e.u.l.-.S.n.i.j.d.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Karel,

Kleurrijke wervelwind die zijn eigen weg gaat, we gaan je warmte missen!

Bedankt voor alle mooie en vrolijke momenten.

Veel liefs en sterkte voor jouw familie en vrienden.

Raya 
Op 20 september 2024
om 10:25 getekend door:
R.a.y.a. .G.o.r.t.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Karel,

Nog geen maand geleden liepen we door Londen. Wat hebben we ontzettend veel lol gehad en wat heb ik genoten van al jouw heerlijke verhalen. Enorm gelachen om jouw gekke avonturen van vroeger en ook ontroerd door hoe liefdevol je praat over je familie.

En nu ben je er niet meer, het is zo onwerkelijk. Je had echt een unieke gave om verbinding aan te gaan met mensen. Ik ga je missen Karel!

Heel veel liefs en intens veel sterkte voor de familie,
Marije 
Op 20 september 2024
om 10:03 getekend door:
M.a.r.i.j.e.
Dit is niet ok
Dear Karel,

For one year and a half we worked together. I don’t remember a single day when you were not with your positive and contagious energy.

You were one of the rare people who left others feeling better than how you found them. You made others feel seen.

I will never forget when, in an activity with only dutch speaking people, you were the only one who made sure that I felt integrated.

I will never forget how proud you were when your son started his first job in sales and that you could happily share with him the best sales tips.

I will never forget how you greeted me at the office “Hey!! Mafalda!!”, how excited you were with music, and our meetings that started with work and ended in great personal/life conversations.

You had a great impact in how I approach life, more than what you imagine, and I wish I could have shared this with you.

We are all so lucky to have had you in our lives.

I wish the most strength to your family, friends, and acquaintances.

Goodbye Karel and thank you for leaving a little bit of you in all of us.

Mafalda 
Op 20 september 2024
om 9:39 getekend door:
M.a.f.a.l.d.a. .O.l.i.v.e.i.r.a.
Dit is niet ok
Beste Karel,

De dagen op kantoor zullen minder kleurrijk zijn zonder jou! Op weg naar de koffieautomaat hoopte ik het vaker om jou te treffen. Altijd in voor geintje en/of een praatje. Soms serieus over werk en people management of zoiets, maar meestal over de leukere dingen in het leven, zoals onze gedeelde passie muziek. Het doet me verdriet dat die gedroomde Novartisband samen er nooit van zal komen!

Ik zal jou en in het bijzonder je lach, je humor, je nonchalance en dat praatje op kantoor enorm missen. Bedankt voor de samenwerking in onze tijd bij cardio en de fijne gesprekken.

Ik wens jouw familie en nabestaanden zeer veel sterkte toe.

Scott 
Op 19 september 2024
om 19:24 getekend door:
S.c.o.t.t. .B.e.i.j.n.
Dit is niet ok
Beste Karel,

Wat een gat laat je achter! Altijd enthousiast en in voor een vrolijke kwinkslag. Je bent gegaan op de fiets, zo heb ik je beter leren kennen. De fietstocht voor de zomervakantie in Apeldoorn e.o. fietsten we met een Novartis team. Jij was contactpersoon en had alles perfect geregeld. Tijdens deze mooie rit kwam je bewust naast iedereen fietsen om een gesprek te voeren. Je was oprecht geinteresseerd en had mooie inhoudelijke gesprekken. Dat siert je en zal door iedereen gemist worden.

Heel veel sterkte voor de nabestaanden.

Bas 
Op 19 september 2024
om 16:21 getekend door:
B.a.s.
Dit is niet ok
Beste Karel,
Ondanks dat we niet nauw samenwerkten straalde je elk moment een oprechte interesse, warmte en humor uit. Op Texel vertelde je hoe het lot van kinderen in Gaza je veel deed, en zag ik dat er achter de ondeugende grijns een enorm hart schuilging. Binnen het team is er een gat geslagen dat nooit meer op dezelfde manier gedicht zal worden. Ik wens de familie heel veel sterkte toe met dit verlies. 
Op 19 september 2024
om 15:44 getekend door:
I.v.o.
Dit is niet ok
Beste Karel, Ik ga je missen! Bas 
Op 19 september 2024
om 15:20 getekend door:
B.a.s. .t.e. .R.i.j.d.t.
Dit is niet ok
Lieve Karel,

Ik kan het nog steeds niet geloven, hier zijn geen woorden voor. Elk moment denk ik dat je gewoon weer langs komt lopen en met een big smile je eigen kantoortje binnenloopt, want het vergaderzaaltje met de hoge stoelen was echt ‘Karels kantoortje’ geworden.

Wat zullen wij je energie, humor en enthousiasme gaan missen. Nog geen 2 weken geleden stond je met Meike op het podium tijdens de IM1 te shinen, een rol die jou op het lijf geschreven was, en nu ben je er niet meer, echt niet te bevatten.
Ik wil je enorm bedanken voor de fijne samenwerking de afgelopen 2 jaar. Jij was altijd zo dankbaar voor alle hulp die je van Frieke en mij kreeg. Wat ga ik je ontzettend missen lieve Karel, ik zal je nooit vergeten.

Ik wens Leontine, kinderen, familie, vrienden heel veel sterkte toe om dit enorme verlies te verwerken en een plaatsje te geven.

Liefs, Daan 
Op 18 september 2024
om 19:56 getekend door:
D.a.n.i.ë.l.l.e. .K.a.l.m.e.i.j.e.r.
Dit is niet ok
Beste Karel, in hetzelfde team maar toch kende ik je niet totdat we afgelopen maand samen op het ESC en IM1 waren. Als ik de stukjes lees van degene die in het condoleance register hebben geschreven dan kan ik alleen maar denken, jammer dat ik deze man niet beter kende. Ik wens iedereen die jou moet gaan missen heel veel sterkte toe met dit immense verdriet. 
Op 18 september 2024
om 19:25 getekend door:
J.u.d.i.t.h.
Dit is niet ok
Lieve Vent
Zo’n 10 jaar heb ik met je mogen reizen. Met veel dankbaarheid kijk ik terug op die tijd. Je lach, energie enthousiasme, creativiteit, liefde, muzikaliteit en onze gesprekken laten nu een traan verschijnen en ook een glimlach om wie je was. Sterkte en liefde voor de familie. 
Op 18 september 2024
om 18:08 getekend door:
W.i.l.b.e.r.t. .m.o.l.e.n.a.a.r.
Dit is niet ok
Lieve, vrolijke Karel,

Je stond nog zo midden in het leven...je was nog lang niet van plan te gaan (“laat mij mijn eigen gang maar gaan...”) ...zo onwerkelijk...zoveel verdriet...
Jij met al je charme, je charisma, je gulle lach, je twinkelende, ondeugende ogen, lekker gek, chaotich, jij met je eigen kantoor op de 4e, jouw natuurlijke gave om dingen om te buigen naar iets positiefs. Altijd als je binnen kwam verscheen er een glimlach op mijn gezicht, je bracht humor mee. Enthousiast was je over je grote liefde Leontine, trots op je kinderen. Wat een uniek mooi mensen-mens ben jij, een levensgenieter pur sang en dit gaf je onbewust door. Wat ga ik jou missen, wat gaat iedereen jou missen en wat zal jouw energie gemist worden binnen het team.

Heel veel sterkte en kracht voor Leontine, de kinderen en verdere familie.

Ik ga er vanuit dat jij straks die geweldig stralende ster ergens daar boven bent en ik zal naar je zwaaien!
Big hug xxx Frieke ❤️ 
Op 18 september 2024
om 17:35 getekend door:
F.r.i.e.k.e.
Dit is niet ok
Nog steeds niet te bevatten dat je er niet meer bent…
We gaan je echt enorm missen tijdens onze maandelijkse CEL meetings. Je kijk op zaken, enorme bak energie en vooral je gave om met een feilloos getimede grap of grol alles weer even in perspectief te plaatsen is onvervangbaar. Dank voor alle prachtige momenten en rust zacht!
Veel sterkte gewenst voor de nabestaanden. 
Op 18 september 2024
om 15:20 getekend door:
M.i.c.h.e.l.
Dit is niet ok
Lieve Karel…

Wat een onwerkelijk bericht.

Maandagochtend kreeg ik het vreselijke nieuws, ondanks dat ik sinds kort niet meer werkzaam ben in het Entresto team voelde ik mij weer even heel erg verbonden. Dat is iets waar jij goed in was, mensen met elkaar verbinden. Wat zal jij gemist worden. Ik heb jou meegemaakt als iemand die overal wel iets positiefs in zag. Jij hebt mij door een donkere periode gesleept en dat zal ik nooit vergeten. Bedankt dat jij er op dat moment was.

Leontine, de kinderen, Sjonnie en alle nabestaanden heel veel kracht en sterkte toegewenst! 
Op 18 september 2024
om 14:55 getekend door:
E.l.i.n.e.
Dit is niet ok
       1 2 3       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Namens medewerkers Novartis
op 17 september 2024
en blijft zichtbaar tot:
17 november 2024
Contact met beheerder >
Contact met Namens medewerkers Novartis:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Karel de Jongh

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto