Rob Bokdam

Rob Bokdam

14 juni 1960 - 20 mei 2024

warm, betrokken, optimistisch

We zijn enorm geschrokken van het plotseling overlijden van onze (oud) collega Rob Bokdam. Deze verdrietige boodschap raakt veel van onze collega’s. Rob is jarenlang in verschillende rollen betrokken geweest bij onze organisatie. Wij hebben hem altijd ervaren als een warme en fijne collega. Vorig jaar juni heeft Rob afscheid genomen van Veiligheidsregio Twente. Vanwege zijn ziekte is hij toen met vervroegd pensioen gegaan. Veel van onze collega’s hadden nog veelvuldig contact met Rob. Wij gaan Rob missen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         41 t/m 46 van 46
Wouw wat ontzettend heftig nieuws. Ik heb Rob gekend als een collega die er altijd voor een ander was. Heel veel sterkte de komende periode voor allen die hem lief waren. 
Op 22 mei 2024
om 14:39 getekend door:
C.i.n.d.y. .E.i.l.a.n.d.e.r.
Dit is niet ok
Gecondoleerd aan allen die Rob moeten missen.
Ik ken Rob als een fijne collega, eerst vanuit onze vorige werkgever en nu hier bij de VRT. Ik heb Rob altijd zeer gewaardeerd om zijn brede blik op de maatschappij, de professionele houding die hoort bij deze overheidsfuncties maar bovenal zijn oog voor de mens en zijn vriendelijke woord voor de mensen om hem heen. Hij wordt gemist!
Veel sterkte samen. 
Op 22 mei 2024
om 11:55 getekend door:
S.y.l.v.i.a. .H.u.i.s. .i.n. .'.t. .V.e.l.d. .-. .B.o.o.m.k.a.m.p.
Dit is niet ok
Rob, ik ben enorm geschrokken en verdrietig te horen dat je plotseling bent overleden.
Het voelt oneerlijk dat je niet meer de tijd hebt gekregen om te genieten van de dingen die jij belangrijk en waardevol vond.
Ik heb erg fijn met je samen mogen werken en veel van je geleerd. Jouw rust, ervaring en streven naar harmonie maakten jou tot een waardevolle en fijne collega. Ik heb gelukkig het voorrecht gehad met je samen te mogen werken en ga je missen. Ik wens de familie en vrienden veel sterkte! 
Op 22 mei 2024
om 10:39 getekend door:
M.a.r.c. .B.u.s.
Dit is niet ok
Rob, ik heb je leren kennen als een fijne en warme collega die met beide benen op de grond stond. Helaas is jou niet meer tijd gegund om nog te kunnen genieten van de dingen die jij belangrijk vond. Ik wens familie en alle nabestaanden die Rob een warm hart toedragen veel sterkte. 
Op 22 mei 2024
om 10:01 getekend door:
R.o.y. .W.i.e.n.k.
Dit is niet ok
Dank voor de fijne samenwerking Rob! Ik heb veel van je geleerd!

You'll never walk alone! 
Op 21 mei 2024
om 21:05 getekend door:
M.a.r.k. .S.p.a.n.g.
Dit is niet ok
Geschokt en verdrietig heb ik kennis genomen van het overlijden van Rob. Oprechte deelneming en gecondoleerd voor een ieder die Rob lief heeft. Heel veel sterkte gewenst in de komende periode. 
Op 21 mei 2024
om 20:07 getekend door:
M.a.r.k. .B.o.k.d.a.m.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 
Dit register is aangemaakt door:
Brandweer Twente
op 21 mei 2024
en blijft zichtbaar tot:
21 juli 2024
Contact met beheerder >
Contact met Brandweer Twente:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Rob Bokdam

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto