Pamela Hemelrijk

3 juli 1947 - 28 september 2009
Pamela Hemelrijk verguisd door collega's en de linkse kerk. Hoog gewaardeerd door weldenkende Nederlanders. Zij werd op vele manieren getypeerd ondermeer als briljant. Briljant geslepen is een vorm die de luister en lichtreflectie van een diamant vergroot. Diamant is voor de eeuwigheid. Dat zijn en blijven ook de geweldige columns van Pamela waarin zij met de pen als een lancet de linkse ficties keer op keer genadeloos aan de kaak stelde. Daarin leeft Pamela voort.
Pamela vaak verguisd, nu verhuisd. Waarheen? Wie zal het zeggen. Pamela ik hoop dat je het er goed hebt. Dank voor al het moois dat je ons hebt nagelaten.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 5 van 5
Te vroeg heengegaan!!

Rust in alle vrede!!! 
Op 16 oktober 2009
om 14:35 getekend door:
A.n.d.r.é. .d.e. .H.o.o.g.e.
Dit is niet ok
beste Pamela, ik miste je gelijk al toen je er bij het AD uit werd gebonjourd. Wat een misser van het AD.Veel sterkte toegewenst aan je dierbaren en vrienden. 
Op 13 oktober 2009
om 21:57 getekend door:
d.i.t.t.a.
Dit is niet ok
Het is bedroevend dat een vrouw als Pamela Hemelrijk, met al haar politieke en maatschappelijke spiegelingen, die net als bij Pim Fortuyn, een visionaire basis hebben, op deze herdenkingssite zo weinig herdacht worden door een ieder die zich als realist wenst te kwalificeren. Heeft de linkse kerk het nog steeds voor elkaar dat realistische denkpatronen weinig weerwoord vinden in het politieke en maatschappelijke debat. Pamele Hemelrijk wens ik in haar hemel een schare van toehoorders, die haar visioenen omarmen en hoop dat anderen haar lauwertak zullen oppakken. 
Op 11 oktober 2009
om 15:19 getekend door:
H.e.r.o.
Dit is niet ok
Beste Pamela,

Ik heb altijd vreselijk genoten van je columns in het AD. Rust zacht, al was je dit volgens mij nog lang niet van plan... 
Op 6 oktober 2009
om 16:56 getekend door:
C.a.r.o.l.i.n.e.
Dit is niet ok
Je was een mooi mens, je streed voor het vrije woord, Wat een verlies dat je er niet meer bent. Dr. Smalhout heeft zijn column van zaterdag 3 okt. aan jou gewijd. Ik sluit me volledig bij hem aan.
Veel sterkte voor de familie en vrienden. 
Op 4 oktober 2009
om 1:18 getekend door:
E.s.m.e.r.a.l.d.a.
Dit is niet ok
       1 
Dit register is aangemaakt door:
steven van os
op 2 oktober 2009

Contact met beheerder >
Contact met steven van os:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto