Roef Ragas

Roef Ragas

25 mei 1965 - 30 augustus 2007

DE HEMEL HEEFT ER EEN STER BIJ, DE AARDE IS ER EENTJE KWIJT

Bekend als De Gier in de politieserie Grijpstra & De Gier. Hij vervulde die rol van 2004 tot 2006 in 36 afleveringen. Ook was Ragas te zien in andere tv-series, speelfilms en op het toneel.

Ragas studeerde in 1994 studeerde af aan de Toneelschool in Amsterdam. Daarvoor had hij al een studie Nederlands afgerond.

De acteur is de broer van zanger Bastiaan Ragas en was getrouwd met Gooise Vrouwen-actrice Susan Visser. Het stel heeft twee kinderen.

Volgend seizoen zou hij onder meer te zien zijn in de toneelbewerking van Knielen op een bed violen, en met een theatermonoloog van Jeroen Brouwers .

Het overlijden van Ragas is hard aangekomen bij RTL Nederland. Voor dat tv-bedrijf werkte hij in het verleden mee aan de RTL4-politieserie Grijpstra & De Gier. Voor die reeks kroop hij in de huid van politieman Rinus de Gier. Inmiddels wordt die rol gespeeld door Waldemar Torenstra.

„Wij zijn geschokt en verdrietig over het onverwachte overlijden van Roef Ragas”, meldde een RTL-woordvoerder vrijdag. „Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Susan Visser en hun familie.”

„Een groot acteur is Nederland ontvallen”, zei regisseuse Maria Peters. Ze werkte met Ragas voor de Pietje Bell-films en noemt hem „zeer bekwaam en toegewijd”. „Het is verschrikkelijk dat zo'n getalenteerde en aardige man en een vader van twee kinderen op zo'n jonge leeftijd is weggevallen.”
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 1689        Volgende >
Hou je het een beetje vol daarboven Roef? Ik moest opeens aan je denken... Ik dacht, kom ik laat een berichtje achter. Nogsteeds besef ik niet voor de volle honder procent dat je overleden bent. Dat komt natuurlijk omdat je niet bij m'n dagelijkse bezigheden behoorde, maar voor vrouw en kids moet het moeilijk zijn. Let goed op ze! Ik denk dat ze je nog vaak genoeg nodig zullen hebben! Keep on going! 
Op 12 december 2008
om 17:51 getekend door:
P.a.u.l.i.e.k.e.
Dit is niet ok
lieve tooske en sebastiaan nog gefelenciteer met het geboren van 3 kingtje en belangerlijkste gecondroleerd
met het verlies van sebastiaan broer roef ragas maaarikvond heel erg voor
ik denk dat oom roef tros was gewest op
nichje heel veel strekte en fijn kerst
en al gelukginieuwjaar al val van 2009 
Op 16 november 2008
om 12:05 getekend door:
e.a.m.y. .e.l. .s.a.f.y.
Dit is niet ok
'De duivel was gewoon jaloers!'
Een regel uit m'n dagboek van een jaar geleden. Ik wist me geen raadt met m'n machteloosheid dus zette ik het om in woede en stuursheid. Hier waren m'n ouders niet al te gelukkig mee...
Later was ik gewoon verdrietig, maar nu ben ik vooral trots. Trots dat ik je nog heb kunnen zien en horen en dat ik enkele mails van u in m'n inbox heb.
Roef Ragas, we zijn je nog niet vergeten! 
Op 7 september 2008
om 9:31 getekend door:
P.a.u.l.i.e.k.e.
Dit is niet ok
Lieve Roef, ongelooflijk dat het een jaar geleden is... Als ik de dvd van Grijpstra bekijk, dan is het zo onwerkelijk dat je er niet meer bent. Susan, kinderen en de rest van de familie, veel sterkte op deze moeilijke dag. 
Op 30 augustus 2008
om 20:24 getekend door:
J.e.s.s.
Dit is niet ok
Een jaar...lieve Susan, kinderen en andere familie, sterkte op deze moeilijke dag en sterkte voor de toekomst. Lieve Roef, ik mis je nog steeds... 
Op 30 augustus 2008
om 19:35 getekend door:
R.e.g.i.n.a.
Dit is niet ok
Al weer een jaar gelden.
Wat gaat de tijd toch snel eigelijk veel te snel.
Heel veel sterkte voor Suzan,en de kinderen en alle familie die roef nog elke dag zullen missen.
Op deze exstra zware dag. 
Op 30 augustus 2008
om 8:50 getekend door:
c.a.t.a.l.i.n.a.
Dit is niet ok
IK WENS VOOR AL JE NABESTANDDE VEEL KRACHT MOET LIEFS TOE OP DEZZE ZWARRRE DAG 
Op 30 augustus 2008
om 1:08 getekend door:
p.e.t.r.a.
Dit is niet ok
Lieve Roef overmorgen is je sterfdag en dat wordt een zware dag voor je vrouw en kinderen en de rest van de familie ,vrienden ...Ik zal ook aan je denken en een bloemmetje neerleggen .pas goed op je zelf daarboven ,dag liefst Noortje 
Op 28 augustus 2008
om 17:33 getekend door:
N.o.o.r.t.j.e.
Dit is niet ok
Denk ook vaak nog aan Roef. Kijk op Misdaad net vaak naar Grijpstra en de Gier. Hoe is het toch mogelijk. Zo jong en fit en dan.
Bijna een jaar geleden. Zal wel extra moeilijk voor jullie zijn.
Sterkte. 
Op 25 augustus 2008
om 20:40 getekend door:
A.n.n.e. .M.i.e.k.e.
Dit is niet ok
Bijna een jaar verder! Iedereen zal wel zeggen: Goh, is het alweer een jaar geleden?
Mijn broer overleed bijna 2 1/2 jaar geleden net zo jong als jij en laat vrouw en drie jonge kids achter, ze worden weer sterker met hem voor eeuwig in hun hart, ze beginnen zelfs op hem te lijken, voor mij prachtig! 
Op 18 augustus 2008
om 23:47 getekend door:
J.u.d.i.t.h.
Dit is niet ok
Lieve Susan,

Las dat je weer bent begonnen met de nieuwe opname voor Gooise Vrouwen. Zal best zwaar zijn om weer het normale leven in te gaan. Denk nog vaak aan jou en de kinderen. De afgelopen dagen zal ook niet makkelijk zijn geweest en ook eind mei, wanneer Roef jarig is, zal een moeilijke dag worden. (Ik zelf ben dan nog op vakantie en stuur daarom nu alavat dit berichtje) Maar weet dat er nog steeds veel mensen met je meeleven en aan je denken!

Veel Liefs Suzanne 
Op 6 mei 2008
om 15:33 getekend door:
S.u.z.a.n.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Roef ik keek graag naar je op tv ,ik sloeg geeg aflevering van grijpsra over .ik ben echt een grote fan van je .ik mis je ,maar niet alleen ik ook je vrouw en je kinderen ende rest van de familie ...dag lieve Roef liefst noortje 
Op 28 april 2008
om 19:12 getekend door:
n.o.o.r.t.j.e.
Dit is niet ok
Het blijft een gemis, Susan en kinderen ik denk vaak aan jullie.Liefs 
Op 31 maart 2008
om 13:01 getekend door:
R.e.g.i.n.a.
Dit is niet ok
Na het verlies van mijn broer, mijn beste vriend, dacht ik dat het leven stopte! Nu 11 jaar verder en het verlies van mijn vader en meerdere vrienden weet ik dat het leven verder gaat! Ik heb een rugzak op vol met zware stenen, de rugzak wordt niet lichter maar mijn rug wordt sterker! Ondanks mijn jonge leeftijd weet ik dat de verzwaring van je rugzak je ziel sterkt! Ook al geloof je dat nu niet, niets is voor niets, het leven leert je je ziel ontdekken! Tot die tijd kan iedereen zeggen dat het over gaat, echter doet ieder dat op zijn eigen manier, en dat mag! sterkte in deze zware tijd maar geloof mij de scherpe randen gaan eraf!Veel kracht en liefde vanuit rotterdam! X 
Op 9 februari 2008
om 4:48 getekend door:
w.a.t.e.r.m.a.n.
Dit is niet ok
lieve susan en kinderen veel sterkte 
Op 8 februari 2008
om 11:31 getekend door:
g.i.j.s.j.e.
Dit is niet ok
Nog steeds niet te geloven...Sterkte Susan, ik denk aan je! 
Op 7 februari 2008
om 19:03 getekend door:
A.n.n.e. .C.l.a.i.r.e.
Dit is niet ok
LIEVE SUSAN EN KIDS,NU IN 2008 OOK ZONDER JULLIE ONVERGETELIJKE ROEF!VEEL KRACHT NU EN IN DE TOEKOMST.LFS XmarinaX 
Op 3 februari 2008
om 18:44 getekend door:
p.i.e.n.m.a.r.i.n.a.
Dit is niet ok
 
Op 3 februari 2008
om 18:36 getekend door:
M.A.R.I.N.A. .D.E. .B.O.E.R.z.
Dit is niet ok
Pff kan het nog steeds niet geloven!!!

Mis je! 
Op 2 februari 2008
om 21:34 getekend door:
B.r.i.g.i.t.t.e.
Dit is niet ok
Ijzersterk, als cold-blooded killer in een Baantjer, heeft hij meteen mijn hart gestolen. Mooie man! En ik denk ook een hele leuke en intelligente. Ik benijdde de bijbehorende vrouw, maar later natuurlijk niet meer. Voel nu met je mee, ondanks de late respons. Nog steeds: Heel veel sterkte en kracht, ook met jullie kindjes! Ik weet hoe zwaar het is je geliefde te verliezen en ook dat het gat vaak pas later echt begint te vallen. Mede daarom pas nu mijn reactie. Hou je taai!! Eva 
Op 24 januari 2008
om 16:22 getekend door:
e.v.a.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 85      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Noviansie
op 31 augustus 2007

Contact met beheerder >
Contact met Noviansie:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto