Mijn kind

Mijn kind

20 september 1984 - 22 november 2003

STEVE JIJ BENT VOOR ALTIJD IN ONS HART.

Steve verongelukte op weg naar de kapper,op 22 november 2003,hij was toen 19 jaar.
Steve was EERLIJK OPEN en VOORAL RECHT DOOR ZEE,Steve kwam op voor zichzelf en ook voor die ander die onrecht werd aangedaan,
Steve heeft vele harten aangeraakt tijdens zijn leven.

EN OP DEZE MANIER WILLEN WIJ TOCH MET STEVE BLIJVEN PRATEN,


JONGEN WAT HOUDEN WIJ TOCH VEEL VAN JE.
XXX

Er blijven mensen die zich storen aan ons gesprek met steve,maar ga dan a.u.b. niet kijken wat er staat.blijf weg en zoek het niet op,kwetsende reakties geven alleen maar aan wie U bent!!!,niet wie wij zijn als rouwende achtergeblevenen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         61 t/m 80 van 1023        Volgende >
I miss you ******** 
Op 25 december 2011
om 15:54 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hallo schat,kerstavond nadert,de eenzaamheid maakt zich langzaam meester over mij! vanmorgen ben ik naar ouders geweest om een aardigheidje ,een soort steuntje in de rug gaan brengen,allen die net als wij de kerst niet meer zo beleven ,zoals het zou moeten zijn,ik zit nu al te denken,of ik niet wegvlucht om maar niet thuis te zitten,andy is naar zijn meisje,tja ik mag niet van hem verlangen dat hij naast mij blijft zitten,voor hem gaat het leven door ,en nu hij een vriendin heeft moet ik hem delen,heel erg natuurlijk,maar,, ,dus zit ik nu alleen met peter ,whaw hoe kom ik er doorheen!tranen vallen weer,wat was alles toch mooi eerst,,zo prachtig,en nu ,een tijd om zo snel mogelijk door te komen,verdomme ,,waarom moeten zoveel ouders afscheid van hun kind nemen,het is zo onnatuurlijk,,op de achtergrond klinken kerst liedjes,nog meer tranen,,,wat zal ik blij zijn als het volgende week 1 januari is,meteen alles opruimen,en weer een nieuw jaar beginnen,schat ik mis je,mijn lieve lieve kind,mijn eerst geborene,,als vannacht geviert wordt dat een kind geboren werd ,dan denk ik aan jou toet,mijn kind,mijn alles!!en ook al voelde het vanochtend goed toen ik met andere ouders sprak,nu voel ik weer eenzaamheid,ik mis je en hou van je ,nu en altijd,,,, 
Op 24 december 2011
om 15:07 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hoi toet
ik ben alweer lang op,kon weer eens niet slapen,zit de hele tijd spelletjes te spelen op de computer,maar heb dan weer te veel tijd om na te denken,dus weer huilen!!het wordt langzaam kerstmis,wat eens zo mooi was wordt ineens een tijd om maar zo snel mogelijk doorheen te komen,en je ziet de wereld steeds eenzamer om je heen worden,er is niemand die je vraagt kom je met kerst,of zullen wij komen,iedereen heeft het druk..druk...druk... ,maar voor alle ouders die een lege plek aan tafel hebben zal kerst nooit meer hetzelfde zijn,nooit,niet na een jaar maar zeker niet na jaren,mensen zeggen zo snel,,ik zal er altijd voor je zijn!!,maar ""altijd"" blijkt vaak 6 weken,en daarna gaat het leven voor hen weer door,maar niet die van ouders die hun kind begraven hebben,voor hen is het nooit meer normaal!,misschien acteren ze wel "normaal"maar vraag maar eens aan een moeder hoe het gaat! en kijk haar dan diep in de ogen,dan ontdek je een verdriet dat nooit weg zal gaan! nooit,er is weer zoveel narigheid gebeurt,jonge mensen die liggen te wachten op hun dood,door die rottige ziekte,een jonge meid die zelf een einde aan haar leven maakte,en ik las in het prentje dat ze zo graag bij de groep wilde horen!en dat scheelt er nou zo aan ,jongen,die K.. groepen,dat wat de ouders voordoen! je moet bij de groep horen,anders tel je niet mee,,verschrikkelijk toch,,die rot groepen,waarom kunnen we onze kinderen niet leren dat iedereen bij de groep hoort,blank zwart,homo,gehandicapt,enz, enz, iedereen hoort bij de groep,nee de clubjes tieren welig,,en sommigen mensen horen er niet bij,om welke reden dan ook,als je eens even in de schoenen kon lopen van die persoon,,hoe anders zou het dan zijn,misschien zou je dan snappen,waarom!!,maar helaas het tegendeel is waar,waar zijn de spreekwoorden,wat gij niet wilt...,het is een waarheid als een koe,leerde de kinderen dat maar op school,omdat ze dit helaas niet meer van de ouders mee krijgen,die hebben het allemaal te druk,,,druk.. wat een wereld wat een wereld,we ver-eenzamen in een zo snel tempo,dat het gewoon akelig is!
ik merk het schat,omdat als ik bij vreemde in de buurt ben,iedereen zwijgt,,,en als je dan ineens gaat praten,je heel snel merkt dat mensen spontaan mee doen,en het gezellig vinden,waarom worden wij zo zwijgzaam,waarom,,waarom weten we pas wat eenzaamheid is ,als het ons zelf treft,,wat zijn we toch een apart soort,steek je hand eens wat vaker uit,kom mensen tegemoet! het werkt echt van 2 kanten,en het maakt de wereld wat mooier,als we allemaal iets doen,dan kan het zo mooi zijn,ach het zal altijd wel een illuzie blijven,we zijn zo druk... druk..,we vergeten het gevoel,,het echte gevoel,en daarmee verdwijnt ook het echte kerstgevoel,allemaal fijne kerstdagen,eet niet te veel,en als U dan toch een momentje heeft van,,wat zal ik nou eëns eten of gaan doen,bel dan eens iemand die U allang niet meer gesproken heeft ,en waarvan U weet dat het juist nu een moeilijke tijd is!,ach jongen je moeder zal altijd een dromer (van een mooiere wereld!)blijven,,,,
I love you baby!! 
Op 19 december 2011
om 5:59 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Weet weinig te vertellen...Ik ben ook mijn zoon kwijt, maar hij leeft nog wel.
Hoe red jij het zonder je kind?
Een hard is gesloten, maar een vriendschap is geopent...veel sterkte meis, en jij mag mij ook mailen ...liefs van mij 
Op 28 november 2011
om 1:03 getekend door:
h.e.n.n.i.e.
Dit is niet ok
Hallo Nelly en Andy,
Gisteren was het 8 jaar geleden dat u uw zoon en uw broer bent verloren.
Moeilijke tijd voor u.
Ik wens u dan ook heel veel sterkte in deze moeilijke dagen.
Hartelijke groetjes Brenda 
Op 23 november 2011
om 19:20 getekend door:
B.r.e.n.d.a.
Dit is niet ok
lieve schat ,vandaag 8 jaar geleden,begon voor ons de nachtmerrie die niemand mee wil maken!
jouw los te moeten laten,is het ergste dat me over komen is in dit aardse bestaan,I love you so schat,met pijn leg ik bloemen vandaag bij die rot boom,en zal hem nog eens flink vervloeken,zodat hij ook sterft!
die boom nam jouw leven!mijn lieve lieve kind! ik houd zoveel van je,blijf dicht bij me schat ,ik houd van je zoals een moeder alleen maar van haar kind kan houden,als jij zei, mam I love you,vertelde ik je altijd I love you more!!!
en dat blijft zolang ik leef.
jij en andy zijn mijn alles,jullie zijn de mooiste carriere die ik hier op aarde heb gemaakt! mijn kinderen,zoals het hart waarin jouw as zit dat ik altijd draag zegt,my heart,my soul,my child! 
Op 22 november 2011
om 9:52 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Mooi en super echt geschreven Moeke!!
Ik ben blij, echt blij dat ik u heb mogen leren kennen...echt met lof lees ik de berichten die u schrijft aan uw zoon!!

Waren er maar meer mensen of moeders zoals u... 
Op 10 november 2011
om 19:58 getekend door:
h.e.n.n.i.e.
Dit is niet ok
hoi schat
gisteren was het allerzielen,en weet je ,vannacht dacht ik ineens raar ..bij allerzielen denk ik aan mijn vader maar niet aan jouw?
zou dat zijn omdat je altijd heel dicht in mijn hart verder leeft,raar is dat eigelijk dat ik dan niet aan jou denk als het allerzielen is,ik ben nu psychologisch een verklaring aan het zoeken!,en ik kom toch iedere keer bij het..voor mij leef je verder in mijn hart,ik laat je zodoende niet los,ik weet niet of ik het goed heb,maar ik vond het wel typisch dat ik niet aan jou dacht,in mijn gedachte ben je nog zo dicht bij ons ,in de foto's die in de huiskamer hangen,de filmpjes die we gelukkig nu op internet hebben,he net springt de tv uit ,uit zich zelf,ben jij bezig schat,om mij te seinen,,ik vind het heerlijk als ik van die kleine signalen krijg,jij lekker dicht bij mij,ik vind het fijn dat ik weer kan lachen en plezier maken,en dat we daarmee veel van peter opvangen,omdat leven met een autist echt heel compleks is!ook typisch is dat terwijl in het begin van mijn schrijven aan jouw hier op deze site ik heel veel kritiek kreeg van mensen hier uit het dorp,en weet je ,ik was alweer mijn tijd ver vooruit,kijk eens wat er nu gebeurt op hyves en facebook mensen schrijven er van alles,en ik vind dit alleen maar goed,ik denk dat de wereld nog steeds niet beseft hoe eenzaam we met zijn allen zijn,ieder leeft alleen maar voor zichzelf,kijk nu eens naar mauro,een jongen die via een dure ticket betaald door zijn moeder op een vliegtuig werd gezet met 10 jaar naar een wild vreemd land met alle gevaren vandien,(zelf denk ik dat hier eerder een organisatie achter zit!)en nu verdringt iedere BNer zich om zich te laten filmen ,liedjes te schrijven en zingen,concerten voor hem op te voeren,en weet je dat snap ik dan niet,toen ik hier een aantal jaren terug 10 nederlandse jongens met duchenne (een dodelijke spierziekte!)had uitgenodigd met hun familie om hun een leuke avond te bezorgen,toen heb ik het voltallige kabinet aangeschreven ,en honderden BNers zelfs goede doelen,om iets te doen(gewoon de jongens een hand geven die avond),en niemand had tijd of kon iets doen,op een enkele na,het merendeel gaf niet thuis,maar nu het om een kerngezonde angolese jongen met 2 gezonde handen gaat staan ze zich te verdringen,om met die arrogante koppen te komen vertellen dat dit niet kan,zeg stelletje appelflappen waar waren jullie toen ik jullie vroeg voor 10 ten dode opgeschreven nederlandse jongens,ik haat dit soort volk ,alles om er zelf maar beter van te worden,dat ondervond ik al tijdens die actie,(ik kreeg een verbod om nog in het cafe te komen,omdat ik de verhuurder had betrapt op achterhouden van geld!)hij hield er schijnbaar niet genoeg aan over,mensen die niet snappen waarom het gaat,iets doen voor een ander zonder er zelf beter van te worden,gewoon omdat je zelf dankbaar bent dat je 2 gezonde kinderen had en niet dit mee hoefde te maken wat die ouders van deze kinderen wel mee maken,maar goed hij hoorde bij het gros van de mensen die alleen iets doen om ervan te profiteren!ik zal hem dit NOOIT vergeven,zijn gedrag ten tijden van die actie,hij wilde de kinderen niet eens een hand geven,wilde de cola's afrekenen,die de kinderen en families dronken toen andy zei zet ze maar bij mij op de rekening snapte hij ineens hoe stom bezig hij was en gaf ze alsnog gratis fris!hoe hij andy het plein uitgooide en zijn broertje die nog na schold! de misselijke woorden hier anoniem op deze site dat hij zelfs vroeg of de site weg kon ,aan diegene die deze site beheerde,hij wilde verdorie mijn verhaal naar jouw weghalen,wat een lef,maar goed ,daarvoor ben je ondernemer zullen we maar zeggen! nee ik kom niet uitgesproken over hem,het zal mijn tijd wel duren,what comes around goes around! dat zal ook voor hem gelden,maar zo zijn er zoveel ,ik zag mauro zelfs met bewaking om hem heen,nou breekt me de klomp helemaal,als een BNer met beveiliging,kom op zeg,niet miepen en mouwen jongen ..je best doen,een goede studie volgen en je land gaan helpen,je best doen,dat moeten we allemaal! voor die 10 kinderen met duchenne ligt het anders,zei gaan hun dood tegemoet en daarmee is heel veel pijn ,leed en verdriet gepaard,en wat doen wij,steeds de zorg duurder maken,en alleen maar aan ons zelf denken,sorry jongens dat jullie geboren zijn op deze wereld waarin heel veel ikkers leven!hopelijk krijgen jullie veel steun van het uitstervende ras dat ,,de sociale mens ,, heet!
wat is dat toch erg!waarom kunnen we niet sociaal zijn waarom moet het altijd profiteren zijn,met sinterklaas doe ik dit keer ook niks,vorig jaar toen wij iets deden voor mensen die het niet breed hadden met kinderen om zodoende toch wat speelgoed voor hen te verzorgen,daarop kreeg ik in juni een mail van een moeder die destijds schreef dat ze niks te makken had,dus toen wij zoals afgesproken met andy als zwarte piet op de afgesproken tijd (5dec)voor de deur stonden met kadoos zij mooi niet thuis was,deze moeder schreef dus half juni of we weer niet in december iets konden doen,hallo over profiteurs gesproken!
ik hou er voorlopig eens mee op,ze lachen je bijna uit ,als je iets voor een ander doet,alleen de gehandicapten met udense kermis daar doen we nog iets voor,en hopelijk kan ik me inhouden!
afgelopen kerst hielp ik mee met een inloop waarbij mensen die het niet breed hadden,een kerstmaaltijd kregen,inc, een loterij,een dame zei me tijdens de loterij,nou hopelijk heb ik niet het levensmiddellen kerstpakket! ik heb er al 4 thuis staan??? hallo
weet je ,dat bedoel ik nou,profiteren en de ander gebruiken,dat schijnt steeds meer de trend van vandaag te worden,laat die ander voor mij maar werken dan ontvang ik het geld wel,lekker zooitje is het aan het worden!
dat bedoel ik nou schat,nou ik ga stoppen anders wordt het weer zo'n heel lang verhaal toetje I love you ,en blijf dicht bij me schat!! 
Op 3 november 2011
om 10:59 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Nou schat de vakantie ging goed met peter,maar we waren nog niet thuis of het begon weer! nog voor hij hoi andy zei ,zei hij meteen bij binnenkomst,heb je de overals goed ondergestopt,whaw .alsof dat zijn verantwoordelijk is,niks geen hoi jongen ,alles goed,nee meteen er weer bovenop,en tegen mij zei hij ,voorlopig ga ik niet meer een vliegtuis in,terwijl de volgende vakantie over een paar weken geboekt staat,het is net ,zodra hij weg is ,heeft hij geen concurentie van andy,en als hij thuis is,doet hij extra lastig om aandacht te krijgen,als een klein verwend kind,niks geen verantwoordelijkheid tegenover zijn gezin,nee lekker iriteren!
autisme wat een ramp is dat! vooral om er mee om te gaan,en hoe hij ook zijn best doet andy en jij blijven mijn nummer 1 ,jullie waren en zijn mijn alles,ook als andy straks zijn eigen plek heeft gevonden,dan nog blijft hij mijn nummer 1,mijn kind dat blijft zo tot na de dood,en niks of niemand kan dat veranderen,en inplaats van naast mij te staan en te genieten van zijn kinderen samen met mij,ziet hij ze als concurentie! autisme wat een ramp! 
Op 10 oktober 2011
om 7:53 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hoe erg, net voor we op vakantie gaan heeft andy ,peter weer betrapt op geld weg halen,hoe ziek ben je als je dat doet van een zoon die voor jou werkt!
ik ben er echt ziek van,hoe kan het toch dat hij dit steeds weer doet,zonder problemen,alsof het de gewoonste zaak van de wereld is,al is het maar 5,= ,hij zegt nu weer dat andy gek is,heer geef mij kracht .heel heel veel kracht,het is zo moeilijk om voor hem te blijven zorgen.
niet normaal gewoon, 
Op 1 oktober 2011
om 15:44 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
dag lieve jongen,vandaag zou je 27 geworden zijn.
onvoorstelbaar ,dat ik je op je verjaardag via een site iets kan zeggen!
als al die negativisten die hier schrijven ,zich eens dat konden voorstellen,je bloed eigen kind via een site iets schrijven,omdat er nooit maar dan ook nooit meer contact zal zijn!misschien zouden ze dan ophouden met hun achtelijke negatieve geschrijf heerlijk anoniem aan mij,maar goed ,het zijn de ratten van de samenleving die dat doen,meer heb ik aan mensen die me af en toe een steuntje in de rug geven,zij zijn altijd welkom!27 alweer schat,ik weet nog niet hoe ik de dag ga invullen,eerst even een nieuwe matras kopen bij de makro.en dan denk ik prinsjes dag kijken,nou veel goed brengt dat ook niet,maar die achterlijke hoedjes kijken,en zien wat iedereen aan heeft is ook leuk,andy gaat straks naar zijn meisje in a'dam,zo zie je schat, de wereld draait door ondanks jouw verjaardag,nog weinige die het weten,je maatje die denkt aan je dat weet ik zeker,hij is nu getrouwd en heeft een zoontje,mijn god,alweer bijna 8 jaar geleden schat dat ik je voor het laatst zag,8 jaar leef ik al door zonder jou,wat zou ik je graag nog eens knuffelen,of je heerlijke lichaamsgeur ruiken,jeetje je ik kon nooit van je afblijven,aan tafel hield ik vaak je hand vast,als we op de bank zaten,moest ik al was het maar je voet maar ik moest contact hebben,hoe vaak heb ik niet door je haar gestreken en geroken aan je haar,als een leeuwin die haar welpje koestert,en nu stomen toch weer tranen,oke ,dat mag,je mist hem!schat wat ben je toch een heel speciaal kind,en wat heb je mij toch veel gegeven,whaw ,die moeder kind liefde,het is zo'n onbeschrijfelijke sterke band,mijn steun en toeverlaat,natuurlijk ook zo gegroeid omdat peter anders was,wat we toen nog niet door hadden,jij gef me extra veel omdat peter dat liet liggen,het was zo normaal dat we iedere dag tegen elkaar zeiden,mam I love you! en ik dan ,steve I love you more!!,iedere dag kreeg ik het minimaal 2x te horen, andy zegt dat bijna nooit,en dat is goed,ik weet dat wij veel van elkaar houden,maar 2 kinderen , dus 2 verschillende kinderen,jij was zo gevoelig ,eigelijk te gevoelig schat,als de familie weer eens een streek leverde, dan trof jou dat juist heel erg,ook de streek van de laatste werkgever van peter ,waarvan we dachten dat ze bijna geadopteerde familie van ons waren,heeft jou heel heel erg getroffen,je snapten er niks van,na alles wat ze jou hadden aangedaan,die z.g. peetoom van je flikte ze ons dit weer!,alle vertrouwen in mensen raakte je kwijt,je zij me ooit dat je leven heel moeilijk vond,vooral met al die mensen die je pijn deden,ook jongeren ,die dan soms opmerkingen maakte ,die jou tot in het diepst van je ziel sneden! je was heel gevoelig,nu kan tenminsten niemand jou meer pijn doen schat,er lopen heel wat monsters rond hier op aarde en het vermenigvuldigt zich in heel rap tempo.de mensen van goede wil worden steeds schaarser,het is IKKE IKKE IIKE!! zoals nooit te voren,met paintball gaat het nog steeds goed ,ondanks de crises,het is wel moeilijker maar we mogen niet klagen,het is en blijft ook jou bedrijf schat,ik denk dat we volgend jaar het bestemmingplan veranderd hebben,en vanaf dan gaat de grote verhuizing plaats vinden,maar in totaal verwacht ik dat het nog 2 jaar duurt voor we goed en wel over zijn,dan is het 10 jaar geleden dat je wegging,als je nu zou zien wat we allemaal hebben,schat je zou flippen,een helicopter,een hummer een ambfebie voertuig,en de nieuwe grond ,ja schat we hebben niet stil gezeten,echt niet vooral je kleine broertje heeft hardstikken goeie ideën,die kleine zoals jij hem noemde ,is een boom van een kerel ,groter dan jij was,(ik weet dat je dat nooit leuk vond!)maar hij blijft je kleine broertje!hij doet het goed,en neemt jouw taak over,jij zei altijd,mam straks ga ik voor jouw zorgen!,en dat doen jullie nu alletwee,jij steunt ons vanaf boven,en geft ons kracht! andy werkt hier voor ons,zodat we de rekeningen kunnen betalen!en we af en toe op vakantie kunnen!en leuke dingen doen,ik mag trots zijn op jullie,en dat ben ik ook,schat vol liefde kijk ik terug op onze tijd samen,het was veels te kort,maar des te mooier,whaw moeder zijn is de allermooiste carriere die ik heb gehad,dank je daarvoor schat,het is nu alweer half 5 dus ga ik nog even koffie pakken en eenzaam naar de tv kijken,terwijl bijna heel nederland slaapt, 27 alweer toetje!
I love you more baby!!! 
Op 20 september 2011
om 4:33 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Voor het slapen gaan kijk ik even naar deze site, waarom weet ik niet.
Gister gekeken naar de paintball site en ook naar de foto's van jou zoon...
jij bent echt een volharder voor je zoons. Daarom snap ik veel mensen niet die jou dit afpakken, het enige wat je heb om met steve te 'praten'.liefs van mij...top moeke! 
Op 16 september 2011
om 1:37 getekend door:
h.e.n.n.i.e.
Dit is niet ok
lieve schat
het is weer eens zover ,de problemen worden nu toch wel erg hier,ik denk dat we met de ggz moeten gaan praten omdat we eigelijk niks meer aan peter kunnen overlaten,hij zit nu al bijna 8 jaar thuis en hij kan eigelijk steeds minder ,ook de pit verpleegkundige zegt dat ik nog steeds niet wil aannemen dat ik niks meer kan verwachten van hem,veel dingen durft hij niet meer,en hij verhult dat door te weigeren of gewoon niet na te komen,moeilijk is het om te aanvaarden dat er hier iemand rondloopt waar ik niks meer van mag verwachten,vooral geld zaken gaan echt heel moeilijk ,als wij grote rekeningen moeten betalen,zegt hij gewoon niet doen,of vragen of het minder kan??, maar in zaken doen heb je te maken met contracten,en veel betalingen!,ook met de aanleg van het nieuwe terrein bemoeit hij zich,en dat kost heel veel energie,niet iedereen past zich aan hem aan,mensen zien ook vaak niet, dat er wat aan de hand is,en dat maakt het voor ons alleen maar nog moeilijker,wij moeten voor hem zorgen en krijgen niks terug,helemaal niks,andy heeft nooit het gevoel gehad een echte vader te hebben gehad,en ik heb totaal geen steun aan hem,ik ben weduwe met man!,heb ik al vaker gezegt,er moet nog zoveel worden gedaan,en hij raakt alleen maar in pniek,elke verandering is gevaar,of het nu gaat om een nieuw meubelstuk,vakantie,onderhoud aan het huis,alles dat met geld te maken heeft is zo wie zo uit den boze,en ik weet hij kan er niks aan doen,alleen haalt hij soms het bloed onder mijn nagels vandaan!andy kan er tegenwoordig beter mee omgaan dan ik,maar misschien is het omdat ik toch steeds weer dingen wil van hem,al is het maar iets in huis doen,het gaat gewoon niet,hij doet alles op zijn manier,en liegt meteen zodra je iets wilt weten van hem,hele dwarsstraten haalt hij voor de dag,verschrikkelijk,ik voel me op dit moment ook niet goed,ben veels te dik ,en vreet tegen de kleppen,op!ik ga proberen nu te lijnen,ik kan andy niet in de steek laten,ook peter zou dan alleen zijn,zijn complete familie viert heerlijk familiedag,en heeft zoiets zoek het maar uit,toen we jouw moesten loslaten kregen we amper een kaartje,ze kwamen onhijl brengen terwijl we zwaar gewond waren,maar och als echte haegens hou je van die heerlijke buitenkant ,zolang niemand de rotte appel ziet die je binnen in je draagt,alles voor de buiten wereld,het lijkt bijna wel een vervloekte familie,hoe kun je leuk doen terwijl je je eigen broer tot 3x toe hebt verraden,maar dan.. ook dat is een verhaal al eeuwen oud,tot 3x toe verraden!
gelukkig zijn er ook nog wat lichtpuntjes er staan een paar heerlijke vakanties te wachten,o.a ga ik met peter naar new york,(ook dat vind hij niks!)ik wil zo graag bloemen leggen op ground zero ,het is net 10 jaar geleden,weet je nog toet hoeveel verdriet en ongeloof er was,samen met danny en andy zaten we te kijken,ik belde in paniek naar debby in california,jeetje wat gebeurde er toch,en als je dan op tv nu de nabestaande zag ,verschrikkelijk,bloemen ook namens jou schat leg ik daar neer!
en daarna gaan we nog cruisen,en over een paar weken heerlijk naar de middelandse zee met vrienden,ook cruisen,tja ik sta er niet slech voor,ondanks alles zorgen we voor peter ,eigelijk had ook zijn familie die taak op zich moeten nemen,maar zij vonden het geweldig om hem als een hond weg te schoppen!,klappen in de kerk,van zijn zus tijdens de mis van zijn overleden vader,zodat we niet meer 1 dag later naar de uitvaart gingen!3x toe ontslag van zijn broer die hij geholpen had een bedrijf te starten immers peter stond borg en leende hem tientallen duizenden guldens bovendien werkte hij op eigelijk zijn betaalde kraan,terwijl het opperhoofd gewoon een baan had,die kon hij immers nog niet opgeven! en dan die laatste betaalde zelfs bloedgeld om peter bij zijn laatste baas weg te krijgen,en daarmee was nummer 3 verwerkelijkt,zijn doel peter helemaal kapot maken lukte bijna,,,bijna ja ,want wij waren er om de klappen op te vangen,en zodoende ging het geheel niet door ,bovendien denk ik dat er boven 2 mensen toekeken en misschien wel ingegrepen hebben in het doen en laten van hun kinderen,verschrikkelijk als je je eigen kinderen zo elkaar ziet afmaken,misschien hebben die van bovenaf wel meegewerkt om het niet zover te laten komen!en dus ging het volledig kapot maken van zijn kleine broertje aan wie hij zijn bedrijf te danken had niet door,en daarom vluchten de heer en mevrouw nu zodra ze ons zien,ze weten dat er veel te vertellen valt,heel veel,en zijn eigelijk bang dat alles naar buiten komt,nu nog kunnen ze zeggen ,ja zij is gek,inderdaad ,maar raar dat ,ze dit nooit gelezen hebben?? of dat ze een advocaat erop zetten?? nee ik weet wel waarom,de WAARHEID!!!maar goed,andy en ik blijven wel zorgen voor jullie familielid die door jullie allen zo giga in de steek wordt gelaten,en we pikken en slikken,en worden soms hardstikke kwaad maar dat hoort er nu eenmaal bij,ook wij zijn maar mensen...
zo schat ik ben het weer even kwijt,,,dag schat 
Op 13 september 2011
om 16:08 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
tja truce
dat doet dus 75% van de vrouwen die erachter komen dat hun partner asperger heeft!
wat moet ik ??hem weg sturen naar zijn familie die hem er ook uit geschopt hebben??
die hem geslagen hebben voor het altaar bij de begrafenis van zijn ouders,nee ,dat kan ik niet,ik probeer het vol te houden,met hulp van ggz en andy en gesprekken die van een kant naar steve gevoert worden,opmerkingen als die van jou tonen de domheid aan,verdiep je in asperger,(google!!) en je zult zien dat alles niet zo zwart wit is!
dus beste truce ik hoop dat je weg blijft en geen domme opmerkingen maakt,ik voel me al jaren weduwe met man!
nou schat genoeg aandacht aan de domme,ik moet zeggen dat ik toch nog een fijne verjaardag heb gehad,het etentje was super dankzij de inspanningen van vele,super.. heel heel erg gezellig ,ik kreeg een behoorlijke doggybag mee naar huis,en sávonds hebben de jongens s'nachts nog lekker grieks gehad!
whaw wat is dat toch lekker,nou peter sikkeneurt gewoon door,maar goed nog 2 dagen en dan is de kermis voorbij en het grote voor hem gevaar weg,hij vind het verschrikkelijk dat mensen /jongeren hier komen indrinken en s'nachts eten,ik vind het alleen maar gruwelijk gezellig,laat maar komen,ik bak wel!
bedankt schat voor het gezellige etentje,dank zij jouw zaak kon ik dat nu doen,fijn schat.ik heb super genoten!
liefs van je eigen moeke 
Op 14 augustus 2011
om 22:38 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
als je man zo slecht is als jij schrijft, dan ga je toch bij hem weg??? 
Op 14 augustus 2011
om 12:03 getekend door:
t.r.u.c.e.
Dit is niet ok
Nou schat ,het is alweer kassa
,hij wordt stapelgek,de dag begon dat hij uit wilde blijven slapen,gisteren avond natuurlijk (camoeflage) leuk doen!! en zuipen,want dat kan hij ook,en vanmorgen toen ik al een half uur aan het opruimen was en hem riep kreeg ik te horen dat mijnheer uit wilde blijven slapen!,nou mooi niet,hij slaapt al 8 jaar uit,eruit,nou en dan begint het gedonder,de vrienden van andy hadden rotzooi gemaakt in zijn ogen (niet waar dus!!) ,maar alles wat hij op moet ruimen is teveel!,steunen en kreunen,als een gek gaat hij alles uit de garage halen,alsof hij wil zeggen,zo ..en nou niet meer,(ook nu vergist hij zich!)andy mag gewoon met vrienden hier lekker nagenieten,ik bak wel frikandellen,en hoogstwaarschijnlijk is het afterparty,alhoewel ik wel bier moet halen,jeetje wat is er veel gedronken gisteren!en misschien dinsdag weer barbeque met de jongens,nou mij intresseert het niks ,als ze maar lol hebben,en niks vernielen,vind ik alles goed!
maar goed toen ik naar de waslijn keek,bleek dat hij smerige overalls had opgehangen,een blinde kon zien dat er hardstikke veel zand op zat,maar hij denkt ,uitkloppen dan hoef ik ze niet te wassen,en zo komt het er langzaam van dat wij alles moeten doen,en hij steeds minder doet,omdat hij het in mijn ogen niet zoekt om maar even het luie zweet te laten lopen,wel commentaar maken en het mannetje uithangen!.
ik zit er steeds meer aan te denken om lekker alleen een grote cruise te maken,lekker ver weg,weet je schat ik ben toch weduwe met man,en eigelijk heb ik niks aan hem,op vakantie moet ik alles regelen,en soms ga ik me zelf verstoppen om een lekker boek rustig te kunnen lezen,even van het gezeik af zijn,ik denk dat een vakantie me heerlijk veel rust zal brengen,heerlijk naar de zee staren,kijken of je dolfijnen ziet ,gewoon lekker niks doen,tot rust komen,alleen denk ik dat hier oorlog uitbreekt,maar goed andy kan dan lekker naar zijn dinnetje ,,de honden zitten dan constant in het hok dat wel,maar ja,om mezelf alles te ontzeggen,alleen omdat ik met peter rekening moet houden,ik ben een beetje erg moe aan het worden van zijn commando's en gepraat de hele tijd,zonder dat hij iets zinnigs zegt,dus ,ik denk dat ik maar eens lekker ga! even rust!
andy gaat gewoon lekker kermis vieren,eerst moet hij straks werken daarna gaan we uit eten met 14 man,(peter wordt gek als hij de rekening ziet!en dan start de kermis,ik kijk wel wie er komt of hoeveel ik moet bakken,es ze mar schik hebben die jong!!
nou toet,een verjaardags gevoel heb ik niet,ik ben weer een beetje dichter bij jou schat!jeetje wat zou ik je graag even vasthouden ,aan je ruiken,je knuffelen,ik moet het op afstand doen schat,maar weet dat ik ontzettend veel van je hou,mijn lief lief kind mijn speciale engel ,ik mis je schat heel heel erg!!
je eigen moeke 
Op 13 augustus 2011
om 9:35 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
nou schat ik dacht heerlijk weekend,vrijdag barbeque voor de jongens van de schietclub zaterdag jarig en lekker uit eten (met een heel stel bij de griek),andy gaat hier vanavond zitten met zijn vrienden,nou dan vergis je je,hier kan nooit niks heerlijk,onze beste vriend asperger wordt compleet gek!,verandering... dingen die anders zijn en soms geld kosten!,en dan heb je het gedonder in de glazen,de hele week en heel erg vanmorgen is hij commentaar aan het geven ,alles aan het afkeuren,,andy aan het bekritiseren,terwijl andy 4 groepen moet doen vandaag!,eist hij bijna dat andy ook nog eens meehelpt met alles klaar zetten,al wel 25 keer heb ik geroepen hou je mond nou eens een half uur dicht,maar voor autisten is dit heel erg moeilijk,het huilen staat me nader dan het lachen,ik verlangde naar een heerlijk weekend ,en hij verpest weer alles,autisme ,wat een achterlijke ziekte,en ook wel handig,want als autist hoef je geen verantwoordelijkheid meer te nemen,hoef je niet aan je gezinsleden te denken,kan je alles zeggen,want ach je bent toch een autist,en als de buitenwereld op bezoek komt dan speel je (terwijl hij alles de hele dag loopt te verzieken!)de gezellige peer die niks mankeert,ik merk terwijl ik schrijf dat ik wat woede kwijtraak !
verdomme waarom kan ik geen normaal gezinsleven hebben,met een man die nu iets leuks voor me koopt of een bloemetje,die meehelpt en aardig is,sterker hij weet niet eens dat ik vanavond jarig ben!
hij zorgt er nog eens voor dat ik een hartaanval krijg!
maar goed dan is alles van hem en kan elsendorp weer als havikken hun werk doen,wat een rare wereld is het toch.in engeland slaan ze alles in elkaar onder het mom,van we hebben geen werk!
hier bekritiseerd iedereen mij omdat ik nogal een hard roep!en dan ben je een bitch!iedereen leeft alleen nog voor het ikke,op een paar uitzonderingen na!
ach en hier wordt het kermis en gaat alles door!nou ik hoop dat andy ondanks dat hij bijna iedere dag moet werken een leuke kermis heeft,ik werk eraan mee,bier genoeg en snacks,dus laat het maar komen,peter zal toch wel gek worden,die verklaart me iedere dag 10x voor gek,ach dan maar een gek,maar ik ken tenminsten wel mijn verantwoordelijkheden,en dat is voor andy zorgen zolang ik leef!!!en jij schat geef me a.u.b. kracht en geduld!zodat ik voor die onhebbelijke kan zorgen!
I love you en mis je,vooral vanavond,als ik 56 wordt hoelang nog voor ik bij je ben,dan schat kan ik eindelijk rusten dicht bij jou!! 
Op 12 augustus 2011
om 15:53 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Moeke lieve mamma van Steve,en Andy wij kennen elkaar niet maar,
ik heb zoveel respect voor u!
Als u het fijn vindt om op deze manier contact of te wel te praten tegen uw zoon blijf dat vorral doen!
Hij is uw jongen,u moet hem al missen een levenslang verdriet,
waar dom volk dat het lef heeft commentaar te leveren op uw berichten aan Steve geen weet van heeft.
Ik als moeder die dit verdriet ook niet kent wenst u alle geluk en liefde toe. 
Op 15 juli 2011
om 22:31 getekend door:
k.e.l.l.y.
Dit is niet ok
Hoi Moeke,

Kop op he en laat je niet gek maken.
Nog proficiat met Andy.
Kus Ikke 
Op 10 juli 2011
om 10:58 getekend door:
I.k.k.e.
Dit is niet ok
Hey Moeke,
Kop op he en laat je niet gek maken.
Dikke kus Ikke. 
Op 10 juli 2011
om 10:56 getekend door:
I.k.k.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 52      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
nellie haegens
op 5 december 2003
en blijft zichtbaar tot:
1 januari 2027
Contact met beheerder >
Contact met nellie haegens:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto